Súťažte o čističku vzduchu Electrolux Flow A3

Túžite po čističke vzduchu, ktorú nemusíte vypínať počas spánku? Pri ktorej môžete pokojne oddychovať? Ktorá Vás nebude vôbec rušiť? Po takej, ktorá si bude automaticky sama nastavovať ventilátor a efektivitu svojho výkonu podľa aktuálneho znečistenia priestoru?

Čistička vzduchu Electrolux Flow A3 je do Vášho príbytku ideálna. Má moderný dizajn, ktorý sa hodí naozaj do každého priestoru. Či už ide o Vašu obývačku, spálňu alebo kuchyňu. Vďaka svojmu tvaru sa bez problémov vojde aj do menších bytov, je schopná ale vyčistiť až 40 m2 plochy (podľa švédskej normy výmeny vzduchu za hodinu). Na nej zachytí mikročiastočky prachu, pachov ale aj škodlivých látok.

Práve túto čističku vzduchu v hodnote 150 eur sme pre Vás vybrali ako jeden z vianočných darčekov, ktorý k Vám poputuje. Je to ideálny domáci spotrebič. Ak sa chcete zúčastniť aj Vy tejto súťaže, choďte na náš facebook, zdieľajte súťaž o čističke a dajte like na náš profil.

Súťaž uzatvárame v pondelok 13.12. o 12.00. Víťaza vyberieme ešte v ten deň náhodným skrolovaním zúčastnených. Čističku mu doručíme osobne v najbližších dňoch. Vďaka tomu si ju bude môcť užívať v pohodlí domova čo najskôr.

Ak to chcete byť vy, čakáme Vás na našom facebooku Návrh a realizácia interiérov LIZ-ART.

Pravidlá súťaže:

Súťaž začína dňom uverejnenia statusu na facebooku Návrh a realizácia interiérov LIZ-ART a končí 13. decembra 2021 o 12.00. Viťaz bude losovaný riaditeľom spoločnosti Alexandrom Houdekom náhodným skrolovaním zúčastnených. Meno víťaza bude zverejnené nasledujúci deň (v utorok) na webe spoločnosti a tiež na jeho facebooku. Zástupca spoločnosti sa s ním skontaktuje prostredníctvom messengeru. Ak víťaz nezareaguje do 2 dní, stráca nárok na výhru a losovanie sa opakuje.