Predstavujeme Vám Liebherr – Neprenosné spotrebiče pre domácnosti

Liebherr je značka, ktorá existuje už viac ako 70 rokov a za ten čas sa etablovala ako jeden z popredných výrobcov kvalitných kuchynských spotrebičov. Od chladničiek až po vinotéky, Liebherr ponúka širokú škálu produktov, ktoré sú navrhnuté tak, aby umocnili zážitok z Vašej kuchyne.

V tomto článku sa bližšie pozrieme na to, čím kuchynské spotrebiče Liebherr vynikajú, aké výhody ponúkajú a niektoré zaujímavosti o značke.

O čom všetkom je Liebherr?

Liebherr je nemecká spoločnosť, ktorú v roku 1949 založil Hans Liebherr. Spoločnosť začínala ako malá stavebná firma, no postupom rokov sa vypracovala na popredného výrobcu rôznych typov strojov a zariadení. Ich zameranie na inovácie, kvalitu a dizajn im pomohlo etablovať sa ako špičková značka.

Kuchynské spotrebiče Liebherr

Liebherr ponúka široký sortiment kuchynských spotrebičov, vrátane chladničiek, mrazničiek, skriniek na víno a ďalších. Ich produkty sú navrhnuté pomocou najnovších technológií a sú vyrobené tak, aby vydržali. Tu sú niektoré z výhod, ktoré môžete očakávať od kuchynských spotrebičov Liebherr:

Inovatívna technológia

Liebherr spotrebiče sú vyrobené s inovatívnou technológiou, ktorá je navrhnutá tak, aby vám uľahčila život. Ich chladničky sú napríklad vybavené technológiou BioFresh, ktorá udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé vďaka udržaniu optimálnej teploty a vlhkosti. Ich vinotéky sú vybavené technológiou Vinothek, ktorá vytvára ideálne skladovacie podmienky pre vašu zbierku vín.

Energetická účinnosť

Spotrebiče Liebherr sú navrhnuté tak, aby boli energeticky účinné, čo znamená, že Vám môžu pomôcť ušetriť peniaze na účtoch za energiu. Ich chladničky a mrazničky sa dodávajú s radom funkcií, ktoré pomáhajú znižovať spotrebu energie, ako je LED osvetlenie, režimy úspory energie a presné ovládanie teploty.

Elegantný dizajn

Spotrebiče Liebherr sú známe svojim elegantným dizajnom, ktorý môže doplniť akýkoľvek kuchynský dekor. Ich spotrebiče sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a ich zmysel pre detail je zrejmý z každého produktu, ktorý vyrábajú.

Od inovatívnej technológie až po elegantný dizajn Vám spotrebiče Liebherr luxusný pomocník v domácnosti Vám zlepší zážitky v kuchyni. Či už hľadáte novú chladničku alebo vinotéku, Liebherr Vám pomôže. Ako exkluzívni partneri ponúkame produkty za lepšie ceny ako by ste mohli nájst online.

Kontaktujte nás v prípade záujmu.