Nenakupujte v predražených predajniach

💥Vieme, kde zoženiete KVALITU za MENEJ💥

Prídete do obchodu a hľadáte spotrebič. Vyberiete si. Či podľa seba, alebo podľa reklamy, alebo podľa odporúčania predavača… Možno aj odídete spokojný, že sa už len stačí poradiť, kde taký nájdete za menej. Alebo potom doma guglíte, hľadáte lepšiu cenu. Keď nájdete, ste rád, že ušetríte a objednáte si ho. Lenže…

👉 1. Liz-art ma spotrebiče ešte za lepšie ceny, ako sú zverejnené na internete.

👉 2. Našou skúsenosťou je, že nie všetko, čo ľuďom ponúka reklama, naozaj potrebujú.

Preto so zákazníkom sedíme dlhšie a venujeme sa mu oveľa viac ako bežný predavač, ktorý má záujem predať bez ohľadu na potreby a zvyky zákazníka. Tak vieme oveľa lepšie zohľadniť jeho potreby, a teda mu ušetriť kopu peňazí. Chcete príklad?

Prerábate kúpeľňu a kúpite si do nej úžasnú perličkovú vaňu. Tešíte sa, ako si v nej oddýchnete, ako v nej budete relaxovať so svojou drahou polovičkou. A keď vám ju namontujú a obložia a vy jej prispôsobíte celú dispozíciu kúpeľne, pustíte si vodu, nalejete šampanské, vtedy zistíte, že vám v 37 stupňovej vode fúka z trisiek na kríže studený vzduch. Vaňa za 3-4000 eur a napokon zaplačete, akú blbosť ste kúpili. Celkom nevhodné, ak ste háklivý na studený vzduch. Je to obyčajný príklad.

👉 Ale v obchodoch je toľko tovaru, že si naozaj môžete vybrať ten správny práve pre vás.

👉 Len sa treba oprieť o niekoho, komu na vás záleží a kto vám dáva záruku na svoju prácu.

Prakticky oddeľujeme zrno od plevele, hľadáme, čo je ešte super a čo už je balast, ktorý ponúkajú výrobcovia kvôli zaujímavosti konkrétneho produktu. Aby mohli urobiť vyššiu cenu. Takto šetríme v LIZ-ART štúdiu ľuďom peniaze.

Vysvetľujeme im, prečo je niečo ešte dobré a niečo už niečo nie. Mnoho ľudí nemá dostatok informácií o produkte, ktorý kupujú, pretože ho v klasickom obchode nevyskúšajú. Ako tie spomínané trisky.Preto radšej kupujte u nás. My si vaše peniaze vážime a nechceme, aby ste ich míňali zbytočne. 💯